Over JPS

Na ruim 20 jaar werken bij een zeer gerenommeerd internationaal stofferingsbedrijf , waren we toe aan een nieuwe uitdaging. Per 1 november 2012 was het zover, JPS2 , een nieuwe stoffeerder voor de standbouw, entertainment en tentoonstellingsbranche ,was operationeel . Een nieuwe naam , maar een team met een schat aan ervaring . U kunt bij ons rekenen op, het Juiste advies ,een Perfecte kwaliteit en de Snelle service ,die voor onze branche een voorwaarde zijn.

Onze 3 kernactiviteiten zijn; monteren, leveren en confectioneren van vlam vertragende span,- en decoratie textiles en groot formaat full colour prints.

Dankzij onze specialistische kennis zijn wij een zeer betrouwbare partner voor het stofferen van complete beurzen, tentoonstellingen, museale projecten en uiteraard voor individuele standbouw. Zowel nationaal als internationaal.
Materialen als flanel, kaasdoek, voile, verduisteringsdoek, velours en shirting kunnen wij zowel in complete rollen als coupage uit voorraad leveren.
Wij beschikken over een zeer goed uitgerust atelier waar wij allerhande textiel ,en printables custom made confectioneren